Sobre l’hotel

UN HOTEL DE MUNTANYA, UN REFUGI PER A TU

Vols gaudir de cada minut de les teves vacances?

Estem situats a tan sols 50m del telecadira d’El Tarter i a 300 metres del telecabina de Riba Escorxada

Això que vol dir? Que no hauràs d’anar amb preses, t’estalviaràs cues i esperes i que podràs sortir del llit per anar directe a les pistes. Tot això sense necessitat d’agafar el cotxe o qualsevol altre transport i d’anar carregat amb tot el material de neu. Som un hotel “SKI-IN SKI-OUT”

A mes amb el nostre servei de lloguer d’esquís, podràs disposar de tot el material directament al hotel.

I al estiu? Quant les temperatures pujent i els dies s’allarguen l’hotel s’envolta de prats i muntanyes verdes i florides. Com dir que no a una excursiò al Pirineu Andorrà? Tant a peu com amb la bicicleta o a caball, andorra us enamorarà. Una maravella!

Som el teu refugi al mig dels Pirineus Andorrans amb mes de 50 habitacions a on et donem la benvinguda amb tota la teva família i/o amics i també a la teva mascota. Tota la família podrà gaudir de les vacances.

Naturalesa

No només descansaràs, tenim mil i una activitats per tu.

Al Llop Gris no només oferim descansar, disposem d’instal·lacions esportives com una zona de Fitness, una sala d’Squash i piscina interior climatitzada. Podràs també relaxar-te al nostre Spa, fer-te fer un massatge o si prefereixes evadir-te amb un bon llibre a la nostra biblioteca o vora la llar de foc.

Tenim zones i activitats per a tots, volem que les teves vacances estiguin plenes de bons moments, amb els teus, gaudint de cada moment.

I pels nens? També s’ho passaran bé, voltant pels espais comuns del hotel imaginant-se mil i unes aventures o jugant dins la sala de jocs o fent ninots de neus al jardí després de les nevades.

Evidentment també podràs gaudir d’un bon àpat al nostre restaurant i passar llargues tardes al nostre bar.