Resto & Bar

El Restaurant

Ja no hauràs de fer cap compromís de vacances i podràs seguir menjant de manera saludable amb productes tradicionals i de qualitat.

Al Llop Gris, ens preocupem molt per oferir-te aliments de qualitat i de km0. Volem oferir-vos productes cultivats y produïts de la manera mes sostenible possible, amb respecte cap a la terra, cap als productors i cap als animals.

La major part de la carn de Vedella i Vaca Vella que servim proven de la nostra pròpia granja, Le Cammas, amb segell ecològic i la resta de carn de amics productors de proximitat.

Les nostres vaques son de raça Salers i Highland Cattle i pasturen al aire lliure als prats de l’Ariège.

Resto & Bar

Resto & Bar - Llop Gris Mountain Hotel Andorra

Els porcs i el corders pasturen lliures per una àrea de 15 hectàrees de prats i boscos.

Ens comprometem a servir carns de qualitat, produïts de manera sostenible i plens de sabor.

La nostra gastronomia es tradicional, casolana i amb productes frescos, de qualitat i de proximitat. Tindràs la sensació d’estar a la cuina de la padrina quan eres petit.

El nostre chef transmet l’ús i les receptes de “la Fogaina” i l’art de cuinar a la brotxa.

Llop Gris Mountain Hotel en Andorra

El bar

Que sigui per un cafè, un suc, un refresc, un vermut o una copa, el nostre Bar t’espera amb una gran selecció de begudes calentes o fredes.

Et podràs seure junt amb la teva família, amics, parella o col·legues de feina per parlar, jugar a jocs de taula, compartir anècdotes del dia o recordar moments especials entre vosaltres. Escull una beguda de la nostra carta i gaudeix d’un moment de descans, per tornar a entrar en calor i relaxar-te després d’un gran dia.

Aquí les hores passen volant, no perquè es vagi amb presa, sinó perquè quan un està bé, el temps vola, així que aprofita fins l’últim segon.

Especialitats

Fondues de Formatge i Carn

Fondues - Llop Gris Mountain Hotel
La Raclette
Resto & Bar - Llop Gris Mountain Hotel Andorra
La costella de Vedella de la nostra granja
Resto & Bar - Llop Gris Mountain Hotel Andorra
L’hamburguesa 100% de vedella amb pa casolà, ....
Hamburguesa - Llop Gris Mountain Hotel